50 éves tapasztalattal.

Programóra:

100x100

Q2043M

Az óra előnye, hogy már meglévő modulos ("C" sines) villanyszerelő szekrénybe helyezhető. Helyigénye 9 modul.
Tudásban és felépítésben megyegyezik a Q2043 programórával.
Négy harang illetve kapcsolt kimenet programozására alkalmas. A programok különböző módon kezelik a harangozási és a kapcsoló kimeneteket. Hat memóriában több, mint 250 programot fogad el. A blokkok megfelelő rendezésével könnyen megoldható a téli-nyári harangozási és mise-rendek megváltoztatása. Csak be kell kapcsolni a megfelelő blokkot, vagy blokkokat. A kezelése, programozása egyszerű.
A téli-nyári átállítást automatikusan elvégzi.
Postai úton szállítjuk, kezelési utasítással és bekötési rajzzal.
Az óra GPS egységgel kiegészíthető. Felszerelése átlagos villanyszerelői képzettséget igényel.

100x100

Q21

Az óra parancsvezérlésű, azaz már soros vonalon kommunikál a toronyba, vagy más helyen telepített végrehajtó egységekkel.
A kezelése, programozása rendkívül egyszerű. Csak a feltett kérdésekre kell válaszolni az IGEN, vagy a NEM gomb megnyomásával. Négy harangon kívül négy független áramkört (fűtés, világítás, risztó stb) is lehet vele programozottan kapcsolni. Többtornyú toronyóra vezérlésére is alkalmas kongatással. A téli-nyári átállítást automatikusan elvégzi.
Az óra 7+1 memória egységgel rendelkezik, melyek tetszőlegesen elnevezhetőek. A +1 memória az elsőbbségi memória, melynek bekapcsolásával letiltva a többi beprogramozott időpontokat, csak a benne lévő programok hajtódnak végre. (pl templomi ünnepnapokon).
Az óra tartalmaz egy úgynevezett makró funkciót, melyben harangozási összeállítást (pl. halotti csendítéseket) lehet létrehozni, ezeket kézzel és programból is be lehet kapcsolni.
Az óra GPS egységgel kiegészíthető.

100x100

SMS távindítás

A templomba telepített egység segítségével, meghatározott sms küldésével, előre meghatározott számról telefon hívással indíthatóak a harangok.
Önálló egységként 4 harang kapcsolására alkalmas.
Programóráinkhoz csatlakoztatva további lehetőségek kihasználására van lehetőség: programórába programozott harangösszeállítások, emlékharangozások índítása, egyéb kimenetek például fűtés kapcsolása.
Kezelése egyszerű, könnyen megtanulható.
Bármely hazai és külföldi szolgáltató simkártyájával működik.

Quasi-Modo Kft. | kapcsolat@quasi-modo.hu | +36-30-940-8223